تبلیغات
عضویت جهت همکاری در فروش

محصولات ویژه

پروژه مقاله برنامه - پروژه خوردگی در صنایع فرآوری شیر خوراکی

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

صفحات جانبی

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :علیرضا یوسفی
تاریخ:چهارشنبه 10 دی 1393-02:17 ب.ظ

پروژه خوردگی در صنایع فرآوری شیر خوراکی

پروژه خوردگی در صنایع فرآوری شیر خوراکی

قیمت: 5500 تومان

در نگاهی سطحی  شیر یک مایع ساده به نظر می رسد .اما در حقیقت یک امولسیون پیچیده از لاکتوزها، پروتئینهای پنیر ،گلبولهای چربی و مواد معدنی و ویتامین ها در یک محلول آبی است. همچنین چربی ها به صورت گویچه های کوچک و ظریف در این محلول حضور دارند.

اثر شیر بر روی تجهیزات:


 شیر علی رغم اینكه لاكتیك اسید در خود دارد تقریبا ماده بی اثری است . و این اسید با ترش شدن طبیعی یا مصنوعی به منظور تهیه پنیر و كره  زیاد می شود و شاید این تنها جزء سازنده شیر باشد كه مسئول حمله به فلزات است. 


خوردگی تجهیزات لبنی :


صنعت لبنیات شیر را میگیرد ، عمل آوری می کند و آنرا برای مصارف دیگر توزیع می کند. کنترل خوردگی در صنعت لبنیات به طبیعت این محصولات و فرایند تولید آنها بستگی دارد.خوردگی در صنایع لبنی یکی از بزرگترین معضلات این صنعت می باشد. بطوری که سالانه هزینه سنگینی را به این صنایع تحمیل می کند.


مطالب کامل این مقاله در 47 صفحه و به دو صورت فایل های word و pdf گردآوری شده است.

خرید        سوال از فروشنده




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


What is distraction osteogenesis?
یکشنبه 12 شهریور 1396 12:59 ق.ظ
Excellent article. Keep posting such kind of information on your site.
Im really impressed by your blog.
Hey there, You have done an excellent job. I will certainly
digg it and for my part suggest to my friends. I am sure they will
be benefited from this web site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر